ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський звільнив Сергія Шефіра з посади першого помічника президента

Маркіян Рой

|

30 березня президент Володимир Зеленський звільнив свого першого помічника Сергія Шефіра та декількох радників. Про це йдеться в указах на сайті Офісу президента.

Президент, окрім Шефіра, також звільнив декількох радників, серед яких Михайло Радуцький, Сергій Трофімов та Олег Устенко.

Звільнені ще й позаштатні уповноважені з питань волонтерської діяльності Наталія Пушкарьова та з питань забезпечення прав захисників Альона Вербицька.

Зазначимо, Шефір є давнім другом Зеленського та його бізнес-партнером. Він був призначений першим помічником Зеленського у травні 2019 року, як тільки той узявся за виконання обов’язків президента.

У 2003 році разом з Зеленським вони заснували студію Квартал 95. Сергій Шефір був сценаристом, продюсером і директором Студії Квартал-95.

Напередодні президент звільнив заступників керівника Офісу президента Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова. Новими заступницями Андрія Єрмака стали Ірина Мудра та Олена Ковальська.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *