ОСТАННІ НОВИНИ

У сквері на перетині вулиць Героїв УПА та Кульпарківської не буде АЗС, – рішення ЛМР

Соломія Головіна

|

Депутати Львівської міської ради внесли зміни до переліку та меж скверів Франківського району, доповнивши його  територією на вулиці Героїв УПА, 77, що унеможливить заплановане будівництво на цій ділянці автозаправки. Відповідне рішення прийняли під час сесійного засідання, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Міські обранці прийняли це рішення «з метою раціонального використання і збереження зелених насаджень, враховуючи мешканців Франківського району міста, а також недопущення будівництва автозаправки».

Як зазначається у пояснювальній записці до проекту ухвали, це зменшить суспільну напругу у мікрорайоні, яка виникла у зв’язку з можливим будівництвом автозаправного комплексу на цій території, а також дозволить розпочати реалізацію проекту громадського бюджету з облаштування громадського простору в сквері на перетині вулиць Героїв УПА та Кульпарківської.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Героїв УПА та Кульпарківської компанія «ОККО» планувала облаштувати заправку самообслуговування у вигляді пам’ятника-лева. Втім проти цього виступили активісти та місцеві мешканці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *