ОСТАННІ НОВИНИ

Сейф із бюлетенями на одній з виборчих дільниць у Львівській області «відкривали» болгаркою

Соломія Головіна

|

На одній з виборчих дільниць Львівської області сейф із бюлетенями розрізали болгаркою через те, що не могли його відімкнути. Про це сьогодні, 31 березня, повідомив аналітик Громадської мережі «Опора» Тарас Радь під час відеомарафону «Львівщина обирає Президента» у Львівському прес-клубі.

 

«Був цікавий курйоз. Комісія не могла відкрити сейф, він заїв. Довелося 10 хв болгаркою його різати, тому що там були всі бюлетені. Це жодним чином не вплинуло на початок дня голосування. Могло б затягнутися до 10 год, якби не було такого реагування», – розповів він.

Як повідомляв Львівський портал, станом на 11.00 під час виборчого процесу у Львівській області не виявлено серйозних порушень. Явка виборців у області станом на 10.00 складала 5%. Водночас станом на 12.00 год. на виборчих дільницях Львова явка виборців становить в середньому 13,8%.

Нагадаємо, загалом в Україні участь у президентських виборах хотіли взяти 44 кандидати. Втім після того, як кілька осіб зняли свої кандидатури, список звузився до 39 людей. У виборчих бюлетенях будуть вказані прізвища 39 осіб, ставити штамп «вибув» не будуть.

Із остаточним переліком осіб, що хочуть стати Президентом України, можна ознайомитися тут.

На Львівщині за президента голосуватимуть майже 2 мільйони виборців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *