ОСТАННІ НОВИНИ

У Росії немає ресурсів для наступу на Харків, – Центр протидії дезінформації

Олег Дерев'янко

|

Інформація про підготовку росіян до наступу на Харків не відповідає дійсності, такі «вкиди» є частиною ворожої «пропаганди страху». Про це Львівському порталу повідомили в Центрі протидії дезінформації, що діє при РНБО України.

«У росії немає ресурсів для наступу на Харків. Усі їхні байки про готовність до оточення міста розраховані на внутрішню та зовнішню аудиторію, і є частиною кампанії «пропаганда страху», – зазначив керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко.

Ворог наразі здатен лише на обстріли Харкова, проте використовує це для залякування новим наступом.

«Розмови про 350 тисяч військових, яких вони хочуть набрати для цієї задачі, погрози соловйова – поки лише розмови. Це ІПсО. Зараз ворог здатен лише обстрілювати і тероризувати місто, і під цей терор він адаптує наративи про наступ, який неможливий. Але ворог завжди лякає наступами, користуючись обстрілами», – додав Коваленко та наголосив, що Сили оборони давно готові до всіх можливих загроз.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *