ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Львів» обіграв «Карпати» у принциповому дербі

Вероніка Рой

|

Вчора, 3 березня, відбувся матч 20-го туру УПЛ між ФК «Львовом» та ФК «Карпатами». У цьому матч все вирішив єдиний гол, який у власні ворота забив захисник «Карпат» Мегреміч. Про це повідомляє 24 спорт.

 

Матч команди розпочали доволі обережно. Без особливого загострення попереду. Хоча вже на 6-ій хвилині зустрічі Мякушко міг забивати, але його удар заблокували захисники «Львова» у підкаті.

«Львів» вирішив цей матч провести у захисті, зробивши акцент на контратаках. І це принесло користь. «Карпати» нічого не могли зробити попереду, натомість захисники «зелено-білих» інколи помилялися позаду.

Пробити насичений захист «Львова» гравці «Карпат» у першому таймі могли двічі. Та перший раз Швед не зумів як слід розпорядитися м’ячем. А у другому епізоді після удару ді Франко м’яч потрапив у руки голкіперу Бандурі.

Натомість «Львів» забив гол. Після подачі зі штрафного Кучинський невдало зіграв на виході, і м’яч від Мегреміча закотився у ворота «Карпат».

Перед самою перервою «Карпати»провели показову контратаку. Та удар ді Франко пройшов повз рамку воріт.

У другому таймі більше запам’яталися події поза межами поля, аніж гра. На 60-ій хвилині фанати «Карпат» закидали поле фаєрами. Тож арбітру матчу Юрію Можаровському довелося перервати матч. На 6 хвилин. Згодом він ще раз зупиняв гру, коли один з фанатів вибіг на поле. Тож до основного часу було додано аж 9 хвилин.

Гравці «Львова», якщо їм не вдалося вийти вперед, просто вибивали м’яч на чужу половину поля. Масовий захист мав головне завдання – зберегти позитивний рахунок. Хоча Пернамьбуко міг подвоювати рахунок. Але не переграв Кучинського. Як і удар Борзенка.

У кінці матчу «Карпати» мали можливість зрівняти рахунок. Та Бандура парирував небезпечний удар Йоди, а під час добивання від Мякушка м’яч влучив у штангу. Та сам гравець перебував у положенні поза грою.

«Карпати» програють та втрачають можливість потрапити у топ-6. «Львів» же піднімається на 8-е місце. Відставання від першої шістки складає лише одне очко.

Фото: ФК “Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *