ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники «Привокзального» вийшли на пікет проти комуналізації ринку

Дарина Смеречанська

|

Сьогодні, 25 січня, під стінами Львівської міської ради зібралися на пікет підприємці «Привокзального ринку», які вимагають не допустити його комуналізації. Про це з місця події повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Кілька десятків людей тримали в руках плакати з написами: «Ні – комунальному ринку», «Депутат від БПП Івах Сергій – рейдер «в тємі і в долі», «Галицьких був комунальним. Черга за привокзальним».

«В порядку денному є 41-ше питання звіту комісії, яку вів депутат від БПП Сергій Івах, що має пропозицію, невідомо на яких підставах та з яких, можливо, корисливих мотивів перевести ринок у комунальну власність», – зазначив директор «Привокзального ринку» Віталій Гужва.

Він водночас додав, що при ньому 95℅ ринку є у власності ТзОВ і інших підприємців.

«В прямій власності міста є лише 300 кв м та 2,5 тис. кв м м’ясного корпусу, на яких ТзОВ має ухвалу про приватизацію, яка злочинно, з порушеннями закону не виконується вже більше восьми років. Місто має виконати свої умови і зобов’язання, тобто закласти договір купівлі-продажу з ТзОВ. І взагалі нема майданчика, де можна створювати цей комунальний ринок. Тому ми вбачаємо в цьому спробу рейдерського захоплення», – резюмував директор ринку.

Детальніше про перипетії щодо цього ринку читайте у статті Львівського порталу: «Свинячі мільйони та першокласний «віджим» «Привокзального»: що насправді стоїть за утопічною ідеєю про комунальний ринок?»

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *