ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають проголосувати за проект «Операційна для дітей»

Андрій Котенський

|

Небайдужих львів’ян закликають проголосувати за проект «Найкраща операційна для найменших пацієнтів дитячої лікарні», який подано на конкурс з реалізації ідей для покращення життя Львова. Про це Львівському порталу повідомив представник благодійного фонду «Крила надії» Вадим Найко.

Застаріле обладнання в дитячій операційній…

За словами В. Найка, мета проекту – модернізація операційної палати у дитячій міській лікарні Львова (вул П.Орлика 4).

«Минулого року ми вже вдало реалізували малий проект, цього року взялись за великий. За допомогою нового обладнання вдасться робити високоточні операції для маленьких львів’ян, оскільки наразі, зі старим обладнанням, це неможливо. Також це дасть можливість запрошувати хірургів з-за кордону для навчання наших лікарів», – повідомив Вадим Найко.

Як відомо, автором ідеї «Найкраща операційна для найменших пацієнтів дитячої лікарні» є керівник благодійного фонду «Крила надії» Наталія Ліпська.

«Ми маємо досвідчених медиків, чиї руки та знання врятували сотні та тисячі життів. Але які б «золоті руки» не мали лікарі, просто неможливо робити високоточні операції на давно застарілому обладнанні… Чи можливо зупинити смертність? Ні. Але можливо створити умови для того, щоб скоротити її до мінімального рівня… Першим кроком до цього є закупівля найнеобхідніших приладів в міську дитячу лікарню, без яких неможливо робити якісні операції маленьким дітям…Сучасне медичне обладнання допоможе рятувати життя найменшим львів’янам», – йдеться у описі проекту.

Старенька операційна потребує сучасного обладнання…

Віддати свій голос за «Найкращу операційну для найменших пацієнтів дитячої лікарні» можна тут: lviv.projects/299

Зауважмо, що підтримати проект можна двома методами:

  1. Якщо Ви лежите на дивані, їдете на роботу або сидите з друзями на риболовлі, то процедура голосування не буде довшою за пару хвилин. Вам всього лише необхідно перейти на сторінку нашого проекту https://lviv.pb.org.ua/projects/299 та натиснути на кнопку «проголосувати», після чого ви зможете пройти авторизацію за допомогою банківської або ID-картки.

Наголошуємо, що систему ідентифікації за допомогою банків адмініструють самі банки, тож вона є безпечною та захищеною. Відповідно, коли Ви ідентифікуєтесь через неї, ви надаєте право отримати лише інформацію про вас – прописку, номер паспорту, ПІБ і дату народження. Доступ до ваших рахунків чи переказів через систему неможливий ні для кого, окрім вас.

2) Відвідати Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Вашому районі з паспортом та документом, який засвідчує, що Ви працюєте або навчаєтесь у Львові (для людей зі львівською пропискою достатньо лише паспорта) та проголосувати там, а в разі необхідності звернутися за допомогою до працівника ЦНАПу.

Фото: Вадим Найко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *