ОСТАННІ НОВИНИ

Біля цирку у Львові поставили меблі

|

Роботи з облаштування громадських просторів у Галицькому районі тривають. На пл. Маланюка вже зробили дренаж та траншеї для мереж. На пл. Вишивано мостять хідники, а біля цирку – вже поставили вуличні меблі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

tsirk

Всі роботи з облаштування громадських просторів мають завершити до кінця року.

«Зараз на пл. Маланюка виконуються важкі роботи. Вже завершили роботи з демонтажу, працюємо над підпірними стінками. Зробили дренаж, викопали траншеї для мереж, для каналізації, адже там буде облаштований питний фонтанчик. Очікуємо цього року роботи закінчити. Буде зроблено нове освітлення площі, встановимо нові лавочки. Трохи зміниться конфігурація самих доріжок, щоб не пошкоджувати дерева, які тут вже ростуть», – розповів заступник голови Галицької РА Андрій Зозуля.

Загалом, на виконання робіт з облаштування площі Є. Маланюка з бюджету міста виділено 800 тис грн.

«Також вже мостять хідники на пл. Вишиваного. Там ми трохи перемістили дитячий майданчик.

На площі біля цирку вже поставили вуличні меблі. Плануємо 18 жовтня проводити висадку дерев та кущів, якщо сприятимуть погодні умови. До кінця місяця мають завершити роботи щодо облаштування місця та встановлення пам’ятника Антоничу. Також вже почали облаштовувати зону паркінгу біля цирку. Плануємо ще повністю виконати роботи з ремонту вул. Замкненої», – додав Андрій Зозуля.

Детальніше про проект реконструкції площі біля цирку – тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *