ОСТАННІ НОВИНИ

Росія проводить «репетицію» вторгнення в Україну

|

Росія провела навчання з відпрацювання вторгнення в Україну. Навчання проводилися у Ростовській області Російської Федерації. Про це повідомляють Українські новини.

ATO

Підрозділи Федеральної служби безпеки Росії в кінці квітня поточного року провели навчання з відпрацювання можливих дій під час вторгнення на територію України. Таку інформацію повідомило джерело в штабі вітчизняного Антитерористичного центру.

Військові маневри відбулися в останній декаді квітня на території Ростовської області РФ. Як повідомив співрозмовник агентства, згідно з легендою навчань відпрацьовувалися дії підрозділів російських спецслужб в разі аварії на українській АЕС з наступним зараженням території Росії і взаємодії з кількох родів частинами з виконання завдань щодо стабілізації ситуації на території України.

Власне джерело агентства в штабі АТЦ України висловив переконання, що «російська сторона відпрацьовувалися і продовжують відпрацьовуватися сценарій по вторгненню в Запорізьку область і формування сухопутного коридору в автономну республіку Крим, де ситуація стає все більш схожа на критичну». Інформатор констатував, що вчення в ростовської області проходили під грифом «Секретно».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *