ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали чоловіка з гранатою

|

На Львівщині судитимуть чоловіка, що незаконно зберігав у своєму гаражі гранату. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

граната

Працівники Золочівського відділу поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження щодо жителя району, який підозрюється у незаконному поводженні з бойовими припасами.

Отримавши 6 грудня минулого року повідомлення про бійку між двома чоловіками біля кафе-бару в одному із сіл, слідчо-оперативна група вирушила на місце події. Правоохоронці встановили, що конфлікт виник між 30-річним та 28-річним місцевими мешканцями. Останній із них за кілька хвилин до приїзду правоохоронців  пішов додому.

В будинку чоловіка не виявилося. Дружина повідомила, що він зачинився у гаражі І попередила, що у нього там може зберігатися граната. Зловмисник дійсно знаходився в гаражі і тримав предмет схожий на гранату в руках.

Працівники поліції вилучили у зловмисника гранату РГД-5. Як пояснив господар  будинку, знайшов її тиждень тому неподалік автобусної зупинки та приніс додому.

Проведена  вибухо-технічна експертиза підтвердила, що вилучений предмет дійсно є гранатою РГД-5 і відноситься до бойових припасів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *