ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській громаді з’явилися фотопастки на людей

Олег Дерев’янко

|

У Львівській громаді встановили прилади фото та відеофіксації, аби ловити порушників, які викидають сміття у невстановлених місцях. Відстежувати несанкціоноване скидання відходів будуть офіцери громади. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Фото із порушниками надсилатимуть офіцерам громади, які притягуватимуть порушників до відповідальності.

«Закуплено партію фотопасток, які вже встановили у населених пунктах Львівської МТГ. Завдяки такому обладнанню офіцери громади зможуть в онлайн-режимі проводити відео- і фотофіксацію порушень, а відзняті матеріали використовуватимуть для ідентифікації осіб і транспортних засобів. А отже, будуть притягувати порушників до відповідальності. Миттєве фото надсилатиметься на електронну пошту до офіцера громади. Це дасть змогу оперативно реагувати і одразу виїжджати на виклик», – розповіли у департаменті міської агломерації.

Завдяки фотопасткам, нещодавно вдалося встановити особу, яка викинула сміття на околицях села Великі Грибовичі. На порушника склали адмінпротокол за ст. 152 КУпАП, що передбачає до 1360 грн штрафу, а також змусили його прибрати сміття.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *