ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобичанка, поборовши рак мозку, вдруге бореться з хворобою

Наталя Дуляба

|

43-річна мешканка Дрогобича, здолавши рак мозку IV стадії і народивши здорову дитину, знову бореться з хворобою, яка повернулась після початку повномасштабної війни. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському онкоцентрі.

43-річна Любов із Дрогобича. У 2017-му у неї виявили рак головного мозку IV стадії. Про недугу жінка не підозрювала, аж допоки раптом не втратила свідомість. Вирішила сходити на обстеження й лікарі приголомшили її діагнозом.

Пацієнтку прооперували у Львові, після чого вона пройшла комплексну терапію вже в онкоцентрі.

«Пацієнтці потрібне було комплексне лікування, адже її пухлина була агресивною. І жінка отримала в нас у 2017 році повний курс променевої терапії в поєднанні з хіміотерапією. Вона добре перенесла обидва методи лікування і на контрольних обстеженнях ми побачили, що її хвороба відступила», – розповів лікар відділення променевої терапії Львівського онкоцентру Андрій Хавунка.

Згодом пані Любов чекало ще одне чудо. Після трьох років у ремісії вона народила здорового хлопчика, який разом зі своїм старшим братиком стали для мами ще більшим стимулом вірити, що усе буде добре. Щаслива сім’я виховувала діток та раділа життю, але усе змінилось під час повномасштабного російського вторгнення.

Чоловік пані Любові отримав поранення на фронті, хвилювання за чоловіка і дітей та постійний стрес дались взнаки – хвороба повернулась.

Жінку знову прооперували у Львові і знову скерували на курс променевої терапії в онкоцентр. Сьогодні вона вже завершує своє лікування. Вона дякує Богу та лікарям, що знову отримала шанс на здорове життя. Своїх рятівників називає ріднею.

«Лікарі стали для мене ріднею. Я можу подзвонити до них в будь-який момент і запитати будь-яку пораду. Вони дали мені не лише добре лікування, вони дали мені віру в те, що я все зможу здолати. Загалом надія в те, що ти усе зможеш, важить дуже багато. Я маю двох синочків, люблячого чоловіка і я повинна усе пройти», – каже пані Люба.

Жінка щиро вірить, що хвороба вже більше не вернеться і зовсім скоро настануть її дві очікувані перемоги: над хворобою та над російським окупантом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *