ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові діятиме мобільний центр крові: запрошують донорів

Маркіян Рой

|

Мешканців та гостей міста запрошують на другу тестову донацію крові у Львові. Вона відбудеться, 27 березня, у мобільному центрі крові, що діятиме з 09:00 до 12:00 на території лікарні святого Пантелеймона (вул. Миколайчука, 9). Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«Запрошуємо всіх, хто має можливість та бажання допомогти, приєднатися до нашої спільної справи. Ваша кров може врятувати життя. А мобільний центр крові – це перший крок для забезпечення доступної та комфортної здачі крові у різних локаціях області», – зазначають організатори.

Зареєструватись та обрати зручний для себе час можна за посиланням.

Під час донації донорів буде супроводжувати команда медичних фахівців з міського центру служби крові Першого медичного об’єднання Львова.

До слова, мобільний центр крові містить: 5 ліжок для зручного та безпечного процесу донації, місце для відпочинку після процедури, сучасні умови та холодильник для зберігання донорської крові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *