ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають проголосувати за найкращого двірника року

Олег Дерев’янко

|

Триває другий етап конкурсу «Найкращий двірник Львова-2024». На звання претендує 92 кандидати. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Як відомо, це уже вп’яте відбувається конкурс «Найкращий двірник Львова», і за словами координатора конкурсу Назара Кушніра, кількість учасників щороку зростає, а популярність серед мешканців лише збільшується. Цього року була зафіксована рекордна кількість учасників.

Голосування завершиться у четвер, 28 березня, о 17:00. Проголосувати можна один раз і лише за одного кандидата тут.

Після підрахунку голосів визначиться найкращий двірник міста та найкращий двірник кожного району. Той, хто отримає найбільшу кількість голосів львів’ян, отримає титул «Найкращий двірник Львова-2024» і приз, деталі про який будуть оголошені пізніше.

Нагадаємо, що за результатами конкурсу «Найкращий двірник Львова – 2023» переможцем став Богдан Михайлович Єсип – двірник палацу графів Потоцьких, Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького, Галицького району. Чоловік виграв екскурсійний тур Європою – Прага, Відень, Будапешт, куди пан Богдан їздив з донькою Марією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *