ОСТАННІ НОВИНИ

«Самопоміч» проти децентралізації та особливого статусу Донбасу

|

Внесення змін до Конституції щодо децентралізації – є неприйнятним, через «особливий статус Донбасу» та узурпацію влади Президентом, яка «продається» під виглядом децентралізації. Про це заявив голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк під час зустрічі з співдоповідачами Моніторингового комітету ПАРЄ Хорді Хукслою та Акселем Фішером, повідомили Львівському порталу у прес-службі партії.

18

За словами О. Березюка, шахрайство з внесенням змін до Регламенту стосовно конституційного процесу – дискредитують будь-які зміни до Конституції, адже суспільний договір, укладений у шахрайський спосіб не буде сприйнятий народом, який є єдиним джерелом влади.

«Необхідності нового Прем’єра та Кабінету Міністрів – обумовлена невідповідністю Уряду стандартам публічного управління, що переконливо довів як процес, так і зміст Бюджету 2016.

Тимчасова ізоляція окупованих територій – є необхідною передумовою економічної, соціальної і політичної стабільності держави. Тільки сильна держава Україна може забезпечити звільнення та подальше повернення Донбасу», – заявив О. Березюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *