ОСТАННІ НОВИНИ

ЄС бере Росію союзником у боротьбі з терористами «ІД»

|

У війні з «Ісламською державою» Європі допомагатиме Росія попри усі санкції та критику через війну в Україні. Про це сьогодні, 19 листопада, під час свого візиту у Львів повідомив Єврокомісар з питань європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення Йоханнес Хан, передає кореспондент Львівського порталу з місця події.

Єврокомісар

За словами Євркомісара, з тероризмом боротися повинен увесь світ, а не лише Європа, таким чином ЄС  приймає Росію у свої союзники.

«Важливо пам’ятати, що відбулися терористичні напади не лише у Парижі. За день до того був схожий напад у Бейруті , кілька днів до того була авіакатастрофа з російським літаком, ще раніше був терористичний акт у Анкарі, і в цьому відношенні не лише Європейська  спільнота, а й світова спільнота повинна залишатися єдиною і діяти у єдності», – заявив Йоханнес Хан.

Також Єврокомісар підтвердив нещодавню заяву президента Франції Франсуа Олланда, що те, що відбулося у Парижі – це війна.

«Представники ісламської держави здійснюють напади на наші суспільства, на наші держави, на наш спосіб життя, і це є не просто  неприйнятним, але це те, чому ми повинні  чинити жорсткий опір, тому повністю погоджуюся з президентом Франції Франсуа Олландом, що це війна», – додав Йоханнес Хан.

Нагадаємо, що Єврокомісар пообіцяв Україні майже 100 мільйонів доларів на децентралізацію. Таку заяву він зробив у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *