ОСТАННІ НОВИНИ

Це найбрудніша виборча кампанія яка була у Львові – Мельничук

|

Медіа-імперія Садового влаштувала найбруднішу виборчу кампанію у Львові, за всю історію виборів у місті. Про це під час прес-конференції у Львівському прес-клубі член виборчого штабу кандидата на посаду міського голови Львова Руслана Кошулинського Любомир Мельничук.

23

За словами Л. Мильничука, по засобах масової інформації, які належать А. Садовому, нон-стопом крутиться спотворена інформація.

«Це найбрудніша виборча кампанія яка була у Львові. Дуже шкода, що ця «європейська одежа», яку наш чинний мер на себе натягнув, виявилась абсолютно фіктивною та несправжньою. Ми бачимо застосування брудного, чорного піару. Навіть сьогодні по телебаченню та засобах масової інформації, які належать міському голові нон-стопом крутиться спотворена інформація, що один із кандидатів на крісло мера займається «чорним піаром» і ним роздаються якісь листівки. Й справді на Сихові розповсюджуються листівки від Громадського організаційного комітету зі спорудження памятника Героям Небесної сотні. Листівку біля церков поширювали люди, які пікетували нас та міську раду, але чому це приписали нашому штабу і запустили процес очорнення в медіа-імперії Садового? Впродовж всієї виборчої компанії медіа Садового поширювали брудну й неправдиву інформацію, що кандидат Руслан Кошулинський пов’язаний з мафією», – сказав він.

Окрім того протеже Кошулинського повідомив про каруселі на дільниці, на вулиці Шаварика.

Натомість представник виборчого штабу партії «Об’єднання «Самопоміч», Андрій Шевців, закликав львів’ян прийти та проголосувати на виборах.

22

«Ми не обираємо когось конкретного, так є за законом, але львівяни перш за все голосують за свій розвиток та комфорт», – закликав він.

На фото стоп-кадри із відеотрансляції

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *