ОСТАННІ НОВИНИ

Реакція Порошенко на рішення бойовиків провести фейкові вибори «ДНР»

|

Президент України Петро Порошенко закликав міжнародну спільноту до продовження і розширення санкцій проти РФ за рішення про проведення фейкових виборів на Донбасі. Про це пише УНІАН, передає кореспондент Львівського порталу.

порошенко

Крім того, за словами Порошенка, рішення лідерів так званих «ДНР» і «ЛНР», яке вони прийняли в координації з Російською Федерацією, становить величезну небезпеку Мінським домовленостям.

«Мінський процес, який було розпочато 5 вересня минулого року, зазнав дуже потужного удару фактом проведення фейкових виборів 2 листопада минулого року, і я хочу наголосити на великій небезпеці, яку створює рішення про проведення фейкових виборів 18 жовтня та 1 листопада», – сказав Порошенко.

На його думку, це безвідповідальне рішення вимагає продовження і розширення санкцій, і рішучих кроків щодо зміцнення оборони не тільки України, а й усього Євросоюзу.

«Це авантюрне, безвідповідальне рішення потребує нашої чіткої, скоординованої реакції на загрозу, яка створена Мінським домовленостями, у вигляді продовження і розширення санкцій, забезпечення рішучих кроків, які дозволять нам зміцнити оборону не тільки України, а й усього Європейського Союзу, тому що зараз тут йде війна не тільки за суверенітет і територіальну цілісність України, а і за свободу, демократію, за європейські цінності», – наголосив Порошенко.

Фото: сайт Президента

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *