ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину із зони АТО повернулися прикордонники

|

Понад сотню прикордонників прибули на залізничний вокзал міста Львова. Три місяці вони несли чергування на блокпостах поблизу та вздовж лінії розмежування в Донецькій області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Кінологічного навчального центру.

21

Більшість прикордонників, що повернулися – мобілізовані під час четвертої хвилі мобілізації і проходять службу в Кінологічному навчальному центрі у Великих Мостах на Львівщині.

22

На головному залізничному вокзалі їх зустрічали рідні близькі, а також командування Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

23

За словами заступника коменданта оперативно-бойової прикордонної комендатури Олександра Павлика одним з основних завдань підрозділу було  недопущення проникнення диверсійних груп, незаконних збройних формувань. Таким чином було затримано дві розвідувально-диверсійні групи, які в подальшому були  передані СБУ для здійснення процесуальних дій.

24

Під час перебування в зоні АТО військовослужбовці неодноразово затримували великі партії контрабандних товарів (м`яса, кондитерських виробів, овочів та фруктів), які намагалися вивезти з непідконтрольної території. На початку травня прикордонники затримали вантажівку, в якої під обшивкою було виявлено майже півмільйона гривень.

25

В червні, прикордонниками при в`їзді на територію підконтрольну українській владі був затриманий чоловік, який проходив службу в так званій армії ДНР, про що засвідчували його документи.

26

Під час несення служби на Сході прикордонні наряди неодноразово обстрілювалися  незаконними бандформуваннями. Назад на Львівщину поки-що не повернувся один прикордонник, що внаслідок мінометного обстрілу одержав осколкове поранення. Поранений перебуває у військовому госпіталі Дніпропетровська.

Фото: КНЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *