ОСТАННІ НОВИНИ

Мальський відмовився від посади головного податківця Львівщини

|

Лідер конкурсу на посаду керівника ДФС у Львівській області Маркіян Мальський знявся з боротьби за пост головного податківця Львівщини. Про це повідомив сам кандидат у своєму Фейсбуці, передає кореспондент Львівського порталу.

15a

За словами Маркіяна Мальського, він знявся з перегонів, бо його бачення розвитку системи фіскальної служби України не відмінне від принципів керівництва ДФС України.

«Сьогодні, як один із переможців конкурсу на посаду керівника ГУ ДФС у Львівській області, зустрівся із керівництвом ДФС України. На жаль, мушу констатувати, що бачення розвитку системи фіскальної служби України у нас розбіглися. Тому, попри щирий ентузіазм та натхнення, я змушений відійти в сторону від цього процесу. Готовий спільно з громадськістю та фахівцями і надалі долучатися до побудови нашої держави. Усім, хто мене підтримував дякую та обіцяю в майбутньому досягнення високих цілей, ну і, звісно, працювати над вдосконаленням фіскальної служби як сервісної служби із відкритими прозорими підходами у роботі», – повідомив він

Як раніше повідомляв Львівський портал Маркіяну Мальському – 31 рік. Мальський молодший (батько був Послом України в Польщі – «ЛП») – партнер адвокатської компанії Arzinger. Освіта вища юридична, вища економічна, кандидат юридичних наук. У 2006 році закінчив Львівський національний університет за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини», у 2007 році той же університет за спеціальністю «Правознавство», у 2007 році – Інститут світової торгівлі (Берн, Швейцарія) за спеціальністю «Міжнародне право та економіка», у 2006 році – Стокгольмський університет (Швеція) за спеціальністю «Міжнародний комерційний арбітраж»; у 2012 році присуджено науковий ступень – кандидат юридичних наук. Має досвід роботи на керівних посадах 9 років.

М. Мальський спеціалізується на наданні юридичної підтримки в інвестиційних проектах, а також представництві в судових органах України інтересів клієнтів і вирішенні спорів в порядку міжнародного комерційного і інвестиційного арбітражу. Попри молодий вік, кандидат запевняв, що у нього глибокий досвід у податках. Однак в плюс собі поставив, що стосунку до державних служб не має, і наголосив, що фіскальній службі потрібні молоді ентузіасти.

Зняття Маркіяна Мальського відкриває шлях на посаду керівника ДФС у Львівській області другому фіналісту конкурсу – Михайлу Коропецькому. Йому 57 років, освіта вища технічна – радіоінженер. У 1980 році закінчив Львівський ордена Леніна політехнічний інститут ім. Ленінського комсомолу (радіотехніка). Має досвід роботи на керівних посадах 26 років. За інформацією, наданою кандидатом, з лютого 2015 року по теперішній час перебуває на посаді т.в.о. віце-президента Львівської торгово-промислової палати.

Варто також нагадати, що нардепи лобіювали зовсім іншого кандидата. На думку народних обранців, очолити львівську ДФС мав би Віталій Дума. На початку конкорсу на посаду начальника Фіскальної служби Львівщини претендували 16 кандидатів.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *