ОСТАННІ НОВИНИ

Співробітники ДАІ нецензурно «послали» нардепа

|

даіСпівробітники ДАІ зупинили автомобіль народного депутата України Олександра Данченка і звинуватили водія в керуванні авто у нетверезому стані. При цьому ДАІшники не тільки не пред’явили свої документи під час інциденту, але і нецензурно «послали» депутата, який вимагав надати їх посвідчення.Про це парламентарій повідомляє на своїй сторінці у соцмережі – пише «Преса України».

Інцидент стався з нардепом у ніч на неділю, 31 травня, на Позняках в Києві.

«Їду додому з дружиною, дітьми і племінницею. І тут нас підрізає автомобіль ДАІ з мигалками. Водій автомобіля зупиняється. За ним Toyota з мигалками, і з неї вискакують двоє у формі. Причому ці двоє у формі зупинили своє авто прямо на пішохідному переході перед пішоходами!», – пише Данченко.

Нардеп розповів, що пішоходи почали обурюватися діями співробітників ДАІ, але ті їх заспокоїли, сказавши, що вони переслідували нетрезвовго водія і запропонували пішоходам стати понятими. Після цього, люди в формі звинуватили водія, що він підрізав Mitsubishi і заявили, що від нього тхне алкоголем.

«Водій двічі дме в прилад і там двічі три нуля. Пішоходи кажуть, що зараз поб’ють цих ідіотів і підпишуться за водія. Між тим діти в авто починають плакати, тому що їм страшно. Я відкриваю скло і питаю що за проблема? Співробітники служби несуть щось незрозуміле, в знак того, щоб я закрив рота, тому що водій в чомусь винен», – повідомляє депутат.

Однак, ДАІшники, дізнавшись, що зупинили авто депутата, просто втекли з місця події.

«Я попросив документи цих співробітників, був посланий нах, після чого молодша дитина почала ревіти! Тут я вже не втримався і сказав, що я народний депутат України і хочу подивитися їх документи! Ці два клоуна швидко побігли до авто і поїхали», – резюмував Данченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *