ОСТАННІ НОВИНИ

Формат виходу НРУ на вибори вирішать 10 квітня

|

Формат виходу НРУ на вибори остаточно вирішать на з’їзді партії, який відбудеться 10 квітня. Як розповів «Львівському порталу» голова ЛОО НРУ Ярослав Кендзьор, протягом сьогоднішнього і завтрашнього дня відбуватимуться переговори щодо такого формату.

«Народний рух України братиме участь у дострокових виборах, якщо вони відбудуться. Формат виходу на вибори буде остаточно сформовано на з’їзді Народного руху, який відбудеться в Києві 10 квітня, на третій день Великодніх свят. Чому аж 10 квітня, а не сьогодні? Тому що сьогодні до кінця дня і завтра триватимуть переговори», – розповів Ярослав Кендзьор.

За його словами, партія розглядає три варіанти участі у виборах. Перший – мегаблок, у який увійдуть Блок Юлії Тимошенко, «Наша Україна» і всі національно-демократичні партії.

Другий варіант – відновлення блоку «Наша Україна» у форматі 2004 року. «Якщо якісь причини завадять формуванню широкого блоку «Нашої України», тоді нічого Народному руху України не залишається, як іти правицею із нашими партнерами самостійно на вибори», – додав Ярослав Кендзьор. На його думку, найбільш прийнятним варіантом для НРУ є друга позиція. «Юлія Володимирівна твердо заакцентувала, що вона йде на вибори самостійно і не змінить своєї позиції. Тоді для Руху залишається другий варіант, тобто блок «Наша Україна» у розширеному форматі», – підсумував депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *