ОСТАННІ НОВИНИ

Кошти для 750-річчя Львова використовують нераціонально

|

Кошти, призначені для збереження історико-архітектурних пам’яток Львова, використали нераціонально. Про це сьогодні під час громадського слухання щодо використання коштів на святкування 750-річчя Львова повідомив голова координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех.

За його словами, цьогорічне розподіленя коштів на реставраційні роботи не відповідає результатам виконаного, тобто використовуються не раціонально. ”Складається враження, що план реставраційних робіт готувався після отримання коштів,” – зазначив Олег Мацех. Він зауважив, що сума, призначена для проведення протиаварійних та реставраційних робіт у Шевченківському гаю витрачена на ремонт „Співочого поля”, хоча воно не має жодного стосунку до пам’ятки. Схожа ситуація і з будинком на вулиці Братів Рогатинців, 24, де ремонтні технології призводять до знищення історичної забудови.

У свою чергу представник громадської мережі „Опора” Олександр Небирикут підкреслив, що під час реставрації допускалися випадки безтендерних робіт: реконструкція та ліквідація аварійного стану житлових будинків на вулиці Староєврейській, 17, на проспекті Свободи, 43, на вулиці Городоцькій будинок №23 ,25.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *