ОСТАННІ НОВИНИ

Творча молодь звернулася до мера Львова

|

Акція мистецького синтезованого проекту „Мандрівний КТМ” відбулася вчора у Гранд-клубі „Софія”. Її учасники вирішили відновити Клуб Творчої Молоді, а відтак підписали відкритого листа до міського голови Львова Любомира Буняка з проханням розібратися у заплутаній справі навколо колишнього приміщення КТМ і повернути його молодим митцям. Про це повідомили учасники зібрання „Мандрівний КТМ”.

Доки справа не вирішена, притулок КТМу пропонує Гранд-клуб „Софія”. Як запевнив власник нічного клубу Богдан Федоришин, принаймні раз на тиждень ініціативні групи творчої молоді можуть розраховувати на приміщення та можливість для приємного спілкування у клубі. Зараз на цю тему йде розмова не тільки з поетами, але й зі студентами консерваторії, які б хотіли влаштовувати у клубі регулярні творчі та музичні вечори.

Богдан Федоришин запевнив молодих митців, що якщо теперішня львівська влада неадекватно зреагує на прохання молодих митців посприяти їм у відродженні „КТМ”, він готовий надати ініціативній групі юридичну та консультаційну допомогу у переговорах з мерією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *