ОСТАННІ НОВИНИ

Партійні та громадські організації Перемишлянського району занепокоєні

|

Керівники партійних та громадських організацій Перемишлянського району просять обласний штаб Ющенка зреагувати та дати оцінку ситуації, що склалась після виборів Президента України у їхньому районі. У своєму зверненні, яке вони надіслали на ім’я голови облради М.Сендака, голови штабу В.Ющенка у Львівській області П.Олійника та народних депутатів Я.Кендзьора та О.Гудими вони висловлюють стурбованість з приводу дій і позиції деяких керівників районного штабу В.Ющенка – повідомляє прес-служба облради.

“Дії голови Перемишлянської райради (А.Тимків), який ще недавно збирав у службовому кабінеті підписи депутатів на висловлення недовіри голові облради М.Сендаку та змін керівництва облради (на С.Медведчука) повністю схвалені і мають підтримку в керівництва штабу В.Ющенка в Перемишлянському районі“ – йдеться у зверненні. Одним із фактів обурення громади є підтримка кількома керівниками штабу, без колегіального рішення, редакції газети „Галицький шлях“ в особі її редактора М.Конвіцької: „Тривалий час газета була ідеологічним центром штабу Януковича та спотворювала ситуацію в районі та державі загалом. п.Конвіцька, яку рішенням сесії зобов’язали звітувати на засіданнях сесії, відмовилась виконувати рішення. А в результаті, завдяки підтримці керівників штабу, сесія райради 30.12.04 не прийняла рішення про незадовільну роботу редактора“.

Не зрозумілою для жителів Перемишлянського району є також дії керівництва штабу Ющенка щодо розвалу депутатської фракції „Наша Україна“, головою якої є член ВО „Батьківщина“ Ю.Пивчук (підписані під зверненням пропонують призначити його головою райдержадміністрації). Натомість „на сесії облради була спроба створити депутатську фракцію „За Ющенка“, куди зголосились вступити члени „Соціальної справедливості та солідарності“ (створеної в свій час керівником ДПА в Перемишлянському р-ні) та кілька членів УНП разом із керівником штабу Ющенка. Таке поєднання інтересів партії СДПУ(о) та керівництва штабу викликає занепокоєння серед депутатського складу і громадськості району“ – наголошено у зверненні.

Під зверненням підписались голови фракції райради „Наша Україна“, районних організацій КУН, „Батьківщина“, „Єдність“, НРУ, УРП „Собор“, ПППУ, Партії зелених, районної Спілки репресованих та політв’язнів, міського об’єднання „Просвіта“, організації „Пора“, інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *