ОСТАННІ НОВИНИ

Партія державного нейтралітету України піде на вибори самотужки

|

Партія державного нейтралітету України піде на вибори самотужки і має великі шанси пройти у парламент, заявив сьогодні лідер цієї партії, народний депутат Володимир Зубанов. За його словами, ідея нейтралітету, особливо у військовій галузі, має великий потенціал серед виборців України. „Останні дослідження Центру Разумкова показують, що ідею військового нейтралітету підтримує 35% населення України, так що ми маємо великий електоральний потенціал” – сказав він.

За словами В.Зубанова, він прибув до Львова, оскільки зараз проходить процес реєстрації обласний осередок партії. Вже зареєстровані обласні організації в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Київській, Черкаській областях та в Криму і Києві. Після створення обласного осередку у Львові на черзі Івано-Франківськ, тернопіль та Вінниця. В.Зубанов також висловив переконання, що партія зможе провести своїх депутатів й до місцевих органів влади, у тому числі, й на Львівщині.

За його словами, фракція „Регіони України”, у якій він зараз перебуває, все більше робиться партійною, а майбутнє Партії регіонів є дуже непевним, воно визначиться після з’їзду у березні. В.Зубанов прогнозує, що фракція „регіонів”, так само, як і СДПУ(о), зменшуватимуться і разом становитимуть приблизно 60 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *