ОСТАННІ НОВИНИ

Суд у скнилівській справі перенесли на завтра

|

Судове засідання у справі за фактом авіакатастрофи літака СУ-27 на Скнилівському аеродромі 27 липня 2002 року перенесено на 1 грудня через відсутність одного з п’яти відповідачів у справі – другого пілота Юрія Єгорова. Про це заявив сьогодні під час судового засідання у Львові суддя Військового апеляційного суду центрального регіону Володимир Загоруйко

“Як стало відомо, другий пілот літака – Юрій Єгоров, перебуває на стаціонарному лікуванні у неврологічному відділенні військового госпіталю у Вінниці”, – повідомив В.Загоруйко.

Нагадаємо, що в жовтні Військовий суд Центрального регіону вирішив проводити судові засідання у цій справі у Львові, тому що про це попросила громадська організація „Скнилівська трагедія“. Організація аргументувала своє прохання тим, що матеріали справи – це більше ніж 150 томів, а це означає, що слухання триватимуть довше ніж місяць, при цьому абсолютна більшість потерпілих проживає у Львівській області і вони зможуть бути присутніми на засіданнях суду, , повідомляє „УНІАН“..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *