ОСТАННІ НОВИНИ

Штаб Ющенка розраховує на всі голоси Мороза та третину голосів Симоненка

|

У другому турі штаб Ющенка розраховує на всі голоси Мороза та третину голосів Симоненка, повідомив сьогодні під час прес-конференції керівник координаційної ради коаліції „Сила народу“ Борис Тарасюк. „Якщо будуть досягнуті домовленості з Морозом, то ми розраховуємо на всі його голоси, а якщо ні, то на 75%“- сказав Борис Тарасюк. Водночас він зауважив, що штаб Ющенка прогнозує, що третина виборців, які у першому турі проголосували за лідера КПУ Петра Симоненка, також перейдуть до Ющенка.

Борис Тарасюк наголосив, що штаб Ющенка має резерви і знає, де їх брати. Натомість головний конкурент – кандидат від влади Віктора Янукович – уже ресурси вичерпав, бо, за словами Бориса Тарасюка, він розраховує тільки на фальсифікації. Однією з головних помилок першого туру Борис Тарасюк назвав недооцінку опозицією „зухвалості та цинічності влади“ і того, що „влада була готова застосувати силу, але ми цього не допустили“.

Керівник координаційної ради коаліції „Сила народу“ впевнений, що результати першого туру фальсифіковані, однак попри це перемагає Віктор Ющенко. І саме тому поки що не оприлюднені остаточні дані про результати першого туру виборів. Що ж стосується другого туру, то особлива увага у ньому буде приділена східним областям, де й було зроблено найбільше помилок. „Особлива наша увага буде зосереджена на Кіровоградській області, де чинилися значні порушення закону“ – сказав Борис Тарасюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *