ОСТАННІ НОВИНИ

Студентська спілка обурена заявами Хомутинника

|

Львівська філія Української студентської спілки поширила заяву за підписом заступника Голови УСС у Західному регіоні України Олега Немчінова з приводу повідомлення розповсюдженого народним депутатом України, головою Національної Ради молодіжних організацій України Віталієм Хомутинником про відомі йому „приклади виключення з вузів студетів за підтримку Януковича і невідомі – за підтримку Ющенка“. Подаємо текст заяви повністю:

“Ми, українські студенти, що об’єднані у найбільшу на найстаршу в сучасній Україні студентську організацію:

Висловлюємо рішучий протест проти маніпуляції громадської думки і відвертої брехні „господина” Хомутинника

Констатуємо що за народним прислів’ям найбільше волає „Хапайте злодія!“ сам злодій, а „г-н” Хомутинник дуже би хотів видати бажане за дійсне і напевно їдучі шляхами Бедроса Кіркорова переплутав Януковича і Ющенка, а Львів та Івано-Франківськ з Донецьком та Луганськом. Про це свідчать і факти виключень студентів Луганська, Донецька, Полтави, Сум та інших міст за підтримку В. Ющенка, проголошені на студентському віче у м. Києві 16 жовтня 2004 р.

Обіцяємо вважати „г-на” Хомутинника брехуном, „не пацаном” та іншими „редисками”, якщо Він протягом 24 годин з моменту оприлюднення нашої заяви не наведе „відомих йому” фактів тиску на студентів, що підтримують В.Януковича”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *