ОСТАННІ НОВИНИ

Наталю Вітренко у Львові мало не засвистали

|

Нещодавно закінчилася зустріч з виборцями кандидата у Президенти України лідера Прогресивної соціалістичної партії України Наталії Вітренко. Зустріч відбувалася простонеба на площі перед Оперним театром. Якщо під час доповіді пані Вітренко більше сотні осіб слухало її майже спокійно і без особливих зауважень, то кінець був гучнішим. Сідала дло машини кандидат під крики “Так Ющенко!” і “Геть до Москви”.

У своїй півгодинній промові Н. Вітренко наголошувала, що вона змінить ситуацію в країні, що лише її програма допоможе подбати про Україну насправді. У всіх гріхах і нещастях нашої неньки України вона звинувачувала Міжнароднитй валютний фонд, який змушує віддавати кредити. Слухачам Вітренко пообіцяла, що відразу після своєї перемоги вона розірве стосунки з МВФ і вступить у ділові стосунки з Росією та Білоруссю, що теж зовсім не сподобалося слухачам.

Під час розмови з журналістами вона зазначила: “Штабу у Львові в мене наразі нема, бо нема партійного осередка, але це не виключає того, що тут люди будуть голосувати на виборчих дільницях за мене. Мої агітатори з інших областей роздають листівки, виконують агітаційну роботу. Було б краще, якщо б був офіс, але я ніколи штучно не створюю партії, я на роботу не наймаю і люди, які переконані в ідеях, що їх захищаю я, приходять і створюють осередок. У Львові є своя специфіка, може, це мені не повезло, бо приходили чи залякані люди, які потім зникали, чи найманці, які питали, скільки ви будете мені платити. А я не плачу, навпаки партія збирає партійні взноси”.

На Львівщині, за словами Вітренко, вона розраховує “на розумних людей, які хочуть, щоб в Україні працювали виробництва, і ці розумні люди, якщо будуть думати над пропозицією різних кандидатів, тільки в моїй програмі побачать ці механізми”. Водночас, вона вважає, що її повині підтримати всі пенсіонери та молодь, яка хоче в Україні мати свою сім’ю, мати гідну зарплату, не боятися старості. “Люди, які у Львові не розівчилися думати будуть голосувати за мене”, – наголосила Вітренко

Крім цієї зустрічі Н. Віренко має ще ефір та ЛТБ та пряму лінію з читачами газети “Аргумент” та запис на радіо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *