ОСТАННІ НОВИНИ

Мільйон українців підписалися за імпічмент Президента – Борис Тарасюк

|

Сьогодні до Львова завітав голова Народного руху України Борис Тарасюк. Головний рухівець відвідав Галичину на запрошення найбільшої молодіжної організації НРУ в Україні, Львівської крайової організації “Український молодий рух”. Пан Тарасюк провів бесіду з активом організаці] та прес-конференцію.
“В Україні діє понад 1300 партійних осередків НРУ у 520 адміністративних одиницях” – з задоволенням відмітив пан Тарасюк. Стараннями рухівських активістів зібрано понад півмільйона підписів за імпічмент Президента. “Разом з нашими колегами по збору підписів: УНП та УРП “Собор”, ми зібрали вже понад мільйон підписів” – відмітив Борис Тарасюк.
Борис Тарасюк висловив своє незадоволення сучасною ситуацією в Україні, щодо “донецьких подій”, бюджету, ЄЕП, острова Тузли. “Запропонований бюджет – антинародний і антисоціальний. Влада хоче приховати від народу 5 мільярдів гривень, яких би вистачило, щоб забезпечити соціальні потреби для освітян, медиків, пенсіонерів. Цей бюджет необхідно виправити або відхилити” – заявив Тарасюк.
Можливо, саме через таку скрутну ситуацію в Україні, голона НРУ робить ставку на молодь. У ці хвилини в готелі “Гетьман” триває конференція Українського молодого народного руху за участю Тарасюка “Майбутнє молодіжної політики”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *