Петро Олійник, керівник представництва блоку „Наша Україна“ у Львівській області: “За такий короткий термін неможливо розкрутити нового кандидата в президенти”

|

“Початок передвиборчих перегонів оцінюю з позитивної сторони. Оскільки наша делегація приїхала до Києва в повному складі. Однак, друга сторона це те, що все-таки влада не буде відмовлятися від використання адмінресурсу – це так прийнято, на жаль, говорити в Україні. Реально ж це є цинічним порушенням закону тими, хто має його охороняти. Були випадки, коли працівники ДАІ відкручували номера від автобусів, коли їхала наша делегація, розбивали вікна в автобусах, арештовували водіїв.

На превеликий жаль, сьогоднішній президент не є гарантом Конституції та проведення чесних і прозорих виборів. Навколо цього всього є лише один позитив, що незважаючи на дрібні, а подекуди і ширші, провокації, всі делегації зуміли доїхати. Це вселяє оптимізм, та впевненість в майбутніх президентських виборах.

Існує три можливих варіанти виборів кандидатів у президенти, планованих владою (це моя суб’єктивна думка, а не позиція “Нашої України”). Першим таким кандидатом, є, справді, Янукович, другий – це сам Леонід Кучма (третій термін я ще не відкидаю, тоді Янукович або зніметься, або відіграватиме роль політичного кіллера для Ющенка) і третій варіант – це де-юре кандидат Янукович, а де-факто – Олександр Мороз. Тоді завданням буде створити точку протистояння між Януковичем і Ющенком, і на престол зійде білий та пухнастий Мороз. Бо я не вірю, що в Україні за такий короткий термін можна розкрутити нового кандидата в президенти. Україна – не Росія, і підриви будинків тут не допоможуть”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *