Михайло Курочка, в.о. начальника Львівського міського управління УМВСУ у Львівській області: “Першого травня міліція працюватиме в посиленому режимі”

|

Наступного тижня, зокрема, першого травня міліція працюватиме в посиленому режимі. Що стосується єдиного формування єдиної програми забезпечення порядку на сьогоднішній день домінує думка, що наступного тижня у міській раді на рівні мера міста будуть зібрані керівники політичних партій і організацій і там буде прийнято остаточне рішення, щодо впорядкування проведення заходів.

У разі недосягнення консенсусу, або все ж таки можливого варіанту нав’язування провокаційної поведінки, безперечно, влада повинна вживати заходи, щоб їх попередити. Напевне, будуть звернення до суду, щоб згідно із статтею 39 Конституції України частини другої, обмежити в тій чи іншій частині міста проведення масових заходів, для уникнення порушення громадського прядку і безпеки громадян.

Кожна особа має свою позицію, але ми живемо в суспільстві і воно регламентоване законам. Я важаю, якщо буде в певний момент рішеня суду і воно має бути виконане, ми будемо адекватно вживати заходів заради уникнення непорозумінь. В даному випадку ті чи інші заходи може обмежувати тільки рішення суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *