ОСТАННІ НОВИНИ

Ryanair та Belavia відновили польоти до Львова

Андрій Котенський

|

Авіакомпанія Ryanair та Belavia здійснили перші рейси до Львова, після поновлення пасажирських авіаперевезень, які були призупинили на три місяці через пандемію коронавірусу.

 

Перший рейс Ryanair прибув із Будапешту (Угорщина), а Belavia виконала традиційний рейс із Мінська (Білорусь).

Львів–Будапешт (Угорщина) – новий напрямок Ryanair на якому також літає й Wizz Air. Кожен із перевізників виконуватиме по два рейси на тиждень: у середу, четвер та два рейси у неділю.

Із 3 липня Ryanair відновлює польоти зі Львова до Лондона (Британія).

Львів–Мемінген (Німеччина) стартує із 6 липня. Ryanair виконуватиме польоти всього раз на тиждень по понеділках. Із вересня польоти виконуватимуться ще й по пятницях.

Львів–Болонья (Італія). Новий рейс Ryanair має стартувати із 6 липня із частотою два рази в тиждень по понеділках та п’ятницях.

Львів–Мілан (Італія). Новий рейс Ryanair стартує із 7 липня, з частотою два рейси на тиждень – у вівторок та суботу.

Львів–Рим (Італія). Новий напрямок Ryanair який має стартувати із 8 липня, і здійснюватися по середах та неділях.

Львів–Дюссельдорф (Німеччина). Авіакомпанія Ryanair відновлює рейс із 1 вересня із частотою три рази на тиждень: вівторок, четвер, субота.

Львів–Варшава-Модлін (Польща). Рейс Ryanair, який відкладено до 02 вересня. Польоти здійснюватимуться відразу п’ять раз на тиждень (окрім вівторка та суботи).

Львів–Краків (Польща). Відновлення польотів авіакомпанією Ryanair відкладено до 2 вересня і здійснюватиметься чотири рейси на тиждень у понеділок, середу, п’ятницю та неділю.

Львів–Познань (Польща). Новий напрямок для авіакомпанії Ryanair, який стартує із частотою два рази в тиждень із 2 вересня.

Водночас авіакомпанія Belavia поступово виходить на львівський ринок, але вже із 16 липня планує здійснювати щоденні рейси.

Також сьогодні зі Львова відновлено чартерні польоти до курортної Анталії від перевізників SkyUp та Azur Air Ukraine.

Як відомо, міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького з п’ятниці, 19 червня, відновив прийом пасажирських авіарейсів, що були призупинені три місяці через пандемію коронавірусу. 1 липня 2020 року авіакомпанія Wizz Air відкрила базу у аеропорту «Львів», а також аеропорт «Львів» відновив польоти до Туреччини.

Через пандемію коронавірусу Україна повністю зупинила своє пасажирське авіаперевезення із 28 березня. З 1 липня свої кордони для українських туристів відкрили п’ять країн. Інші залишаються зачиненими для України через нестабільну епідеміологічну ситуацію.

Львівський портал також писав, куди зараз можна полетіти зі Львова. Детальніше про всі авіарейси – за цим посиланням.

Фото: Юрій Танчин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *