ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський заявив, що дебатуватиме з Порошенком 19 квітня на «Олімпійському»

Вероніка Рой

|

Кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове відеозвернення, в якому заявив, що дебати з чинним Президентом України Петром Порошенком відбудуться 19 квітня на НСК «Олімпійський».

 

«19 квітня на НСК «Олімпійський» відбудуться мої дебати з Порошенком, де я зможу йому поставити будь-яке питання… Тому, будь ласка, пишіть в коментарі, яке питання саме ти хочеш поставити Порошенку», – сказав він у зверненні.

За попередніми даними, на проведення дебатів на НСК «Олімпійський» кандидатам у президенти доведеться витратити близько 1 млн доларів.

Як повідомляв Львівський портал, кандидат у президенти Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав чинного Главу держави Петра Порошенка подебатувати з ним НСК «Олімпійський». Після цього Петро Порошенко дав відповідь, що приймає виклик, та згодом покликав Володимира Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю і наркотиків.

Своєю чергою Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті стадіону «Олімпійський», як пропонував Петро Порошенко. Шоумен покликав Порошенка здати аналізи в приватній лабораторії «Євролаб», а потім опублікував свої результати «заднім числом».

Згодом у команді Петра Порошенка заявили, що хочуть аналізів волосся Зеленського, адже саме у ньому зберігаються наркотики протягом майже 90 днів.

4 квітня, Зеленський запропонував Тимошенко провести ці дебати в ролі ведучої і дав їй на роздуми 24 години, втім вона проігнорувала його пропозицію.

Нещодавно Петро Порошенко заявив, що чекатиме Володимира Зеленського на дебати 14 квітня на НСК «Олімпійський».

Додамо, що в ЦВК заявили, що офіційні дебати між кандидатами на пост Президента України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським можуть проходити тільки в студії телеканалу «Суспільний». 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *