ОСТАННІ НОВИНИ

Зовсім скоро на вулиці міста виїдуть перші автобуси львівського виробника

|

Сьогодні, 25 травня, у Львові презентували перші автобуси, які місто закупило у компанії «Електрон». Це будуть перші автобуси на дорогах міста які зроблені у Львові, передає кореспондент Львівського порталу.

автобуси електрон

автобуси електрон1

 

Загалом місто закупило 10 автобусів, 7 з яких вже передали комунальному автотранспортному підприємству. Ще 3 автомобілі випробовують, після чого передадуть місту.

«Це перші автобуси, які випустив «Електронтранс». Раніше вони вже випустили 2 трамваї, електробус, 7 тролейбусів. Ці автобуси є першими і зовсім скоро вони вже виїдуть на вулиці Львова», – сказав начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир

Наразі рішення щодо маршрутів, на яких вони курсуватимуть, ще не прийнято.

автобуси електрон2

автобуси електрон3

Ці автобуси є доступними для мало мобільних груп населення і обладнані відкидними рампами, призначені для пасажирів на інвалідних візка та спеціальними місцями в салоні, обладнані ременями безпеки.

Як сказали чиновники, ці автобуси мають стати початком відновлення слави Львова як міста середнього машинобудування. Також за рік планують оновити 70 відсотків всього громадського транспорту міста. І компанія «Електрон» цьому всебічно сприяє. Зокрема цього року Львів має отримати 7 нових трамваїв і 55 автобусів львівського виробника.

автобуси електрон4

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *