ОСТАННІ НОВИНИ

Військова академія у Львові знову отримала відзнаку на міжнародній освітній виставці

Олена Карп'юк

|

Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного отримала відзнаку на XV міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти». Про це повідомив очільник вишу Павло Ткачук.

Так, представники військової академії вибороли гран-прі «Лідер вищої освіти України», золоті медалі в номінаціях «Якісна професійна освіта – сталий розвиток української держави» та «Роль військових музеїв у розвитку знань і вмінь курсантів Збройних Сил України в умовах російсько-української війни».

Загалом участь у виставці взяли маже 500 учасників з усієї України та низки європейських країн, зокрема з Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії. Експертну оцінку вишам надали представники Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

«Пишаюсь черговими досягненнями освітян та науковців нашої академії, вітаю їх. Вдячний організаторам та партнерам за вагомий внесок у розвиток освіти та науки, що, безперечно, наближає нашу спільну перемогу», – відзначив Павло Ткачук.

Нагадаємо, наприкінці 2023 року Національна академія сухопутних військ теж отримала низку нагород на міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *