ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обрали найкращого двірника року

Наталя Дуляба

|

Переможцем у конкурсі «Найкращий двірник Львова-2024» стала Ганна Чаус з Личаківського району. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

Ганну Чаус львів’яни обрали найкращою двірничкою міста у 2024 році. За це вона отримала подарунок від мерії – поїздку у країни Балтії.

Як уточнили у пресслужбі Львівської міськради, 66-річна Ганна Чаус з 2020 року підтримує чистоту та порядок у будинку №9 на вул. Жасминовій. Раніше 28 років пропрацювала інженером у проєктному інституті.

Пані Ганна отримала 250 голосів підтримки від мешканців та, крім туру Європою, також виграла 10 тис. грн премії.

Вранці 3 квітня з перемогою у конкурсі її особисто привітав міський голова.

«Сьогодні зранку було дуже приємно зустрітись, щоб привітати жінку на її володіннях. Одразу зрозуміло чому пані Ганна перемогла. Дякуємо за вашу роботу! Цінуємо», – відзначив Андрій Садовий.

Також за результатами конкурсу визначили найкращих двірників у кожному районі Львова, які також отримають цінні подарунки:

  • Сихівський район – Марія Орищин (ОСББ МЖК «Поступ», вул. Драгана, 4)
  • Шевченківський район – Людмила Мельник (ЛКП «Варшавське-407», вул. Соснова, 26)
  • Залізничний район – Марія Лихольот (ОСББ «Повітряна, 92»)
  • Франківський район – Любов Леонова (ЛКП «Південне», вул. Наукова, 37)
  • Галицький район – Стефанія Пашкевич (ЛКП «ШРП Галицького району», площа Ринок).

Зазначимо, конкурс «Найкращий двірник Львова» проходить уже вп’яте. На ньому мешканці обирають переможця, віддаючи свої голоси конкретній людині.

Цьогоріч на звання кращого двірника претендували аж 92 працівники, що є рекордом.

У 2023 році найкращим двірником Львова став Богдан Єсип – двірник Галицького району, а також палацу графів Потоцьких, Львівської національної галереї мистецтв. Чоловік виграв екскурсійний тур Європою (Прага, Відень, Будапешт), куди поїхав зі своєю донькою Марією.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *