ОСТАННІ НОВИНИ

До лав поліції Львова потрапило 10% старих міліціянтів

Андрій Котенський, Львівський портал

|

До поліції Львова потрапило майже 10% старих міліціянтів, здебільшого із лав ДАІ. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе.

24

За словами Е. Згуладзе, будь-який працівник міліції, який вирішить приєднатися до нової поліції, достойний цього шансу. Однак для цього необхідно пройти складний відбір.

«Відсоток колишніх працівників міліції у лавах поліції Львова становить – 9,8. Це один із найбільших показників по Україні і, це не може не тішити, бо успішна реформа та, яка об’єднає, а не розділяє. Якщо наші колишні працівники змогли здолати складний відбір: тести, навчання, оцінку психологів та курсантів, то вони уже нові. Процес реформування – не лише зміна назви, а нові стандарти. Будь-який працівник міліції, який вирішить приєднатися до нової України, достойний цього шансу», – повідомила Ека Згуладзе.

Водночас керівник львівської патрульної поліції Юрій Зозуля розповів, що до лав поліції Львова потрапило дуже мало старих міліціянтів.

«Колишніх працівників міліції у наших лавах мало, менше 20 осіб. Але ті хто до нас потрапили – це гідні кадри, які пройшли відбір. Люди, які пройшли у поліцію Львова, це якісні, відповідальні працівники і я за них ручаюся», – прокоментував Юрій Зозуля.

Як відомо, сьогодні у Львові з’явилася нова поліція. Фоторепортаж події можна подивитися тут: нова поліція Львова.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *