ОСТАННІ НОВИНИ

У Запоріжжі правоохоронець вимагав від військового 100 тис. грн хабаря

Олег Дерев'янко

|

У Запоріжжі поліцейський вимагав 100 тисяч гривень у військовослужбовця за не притягнення до відповідальності за начебто влаштовану аварію. Про це Львівському порталу повідомили в Державному бюро розслідувань.

За даними відомства, співробітник поліції розслідував обставини ДТП, що сталася у квітні 2024 року у Дніпровському районі. Одним із учасників аварії був військовослужбовець, що повернувся з фронту після поранення.

Попри те, що за попередніми даними, військовослужбовець не був винуватцем аварії, фігурант почав вимагати у нього гроші за не притягнення до відповідальності.

Правоохоронець отримав 60 тисяч гривень, але згодом почав вимагати ще 40 тисяч гривень, за які запропонував ще й повернути вилучене авто.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Йому загрожує до 10 років тюрми.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу стосовно підозрюваного та відсторонення його від виконання службових обов’язків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *