ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтерка з Львівщини спекла 250 пасок для військових

Маркіян Рой

|

Волонтерка Марічка Дільна з смт Шкло на Яворівщині самостійно спекла 250 великодніх пасок, які відправила на передову для українських захисників. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Як зазначила волонтерка, хоч цьогоріч вона пекла паски сама. До збору продуктів долучались вся громада, хтось допомагав грошима, хтось продуктами. Так, спільними зусиллями вдалось напекти 250 свіженьких пасок, які вже відправили на передову до наших Захисників.

«Того року я була без помічників і без волонтерів, тому так мало, але дякую Богу за все. Частинка вже поїхала до хлопців. Дякую всім, хто долучився», – ділиться господиня.

Жінка не вперше долучається до волонтерських рядів, минулого року волонтерка спільно зі шклівськими господинями напекли близько 800 пасок, 700 енергетичних батончиків, 500 рогаликів, 50 кг печива, законсервовані продукти та багато іншого для наших хлопців.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *