ОСТАННІ НОВИНИ

В ТЦК прокоментували затримання медиків Львівського онкоцентру

Ольга Денисяка

|

У вівторок, 30 квітня, у мережі поширили інформацію про те, що працівники ТЦК дорогою на роботу затримали медичних фізиків Першого медичного обʼєднання Львова, повідомляє Еспресо. Захід.

Як повідомили у Першому ТМО, двох медичних фізиків Онкологічного центру Першого ТМО, яких вранці 30 квітня затримали представники ТЦК по дорозі на роботу, відпустили після уточнення даних.

«Онкологічний центр Першого медоб’єднання Львова працює у звичному режимі. Фізики центру перебувають на роботі. Двох спеціалістів медзакладу дійсно викликали до ТЦК – для уточнення облікових даних. На цей час обоє повернулись до виконання своїх посадових обов’язків», – повідомили у Першому ТМО.

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки прокоментували інцидент та зазначили, що  вручили працівникам повістки, згідно із законодавством.

«Так, двох медичних фізиків Першого медичного обʼєднання Львова запросили в ТЦК. Перевірили дані і виявили, що перебувають на обліку в іншому ТЦК. Вручили повістки по місцю реєстрації, згідно чинного законодавства», – пояснили в територіальному центрі комплектування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *