ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині підрядник привласнив майже 300 тис. грн на будівництві медцентру

Маркіян Рой

|

На Самбірщині 46-річний підрядник привласнив майже 300 тисяч гривень під час будівництва культурно-медичного центру. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що обвинувачений привласнив кошти під час будівництва культурно-медичного центру, де мали б бути розміщені клуб та лікарня в одному із сіл Самбірського району.

Для цього 46-річний чоловік, виконуючи будівельні роботи на замовлення сільської ради, вніс до офіційних документів неправдиві відомості. Зокрема, в актах приймання виконаних будівельних робіт та довідках про їх вартість вказав невірні дані щодо фактично здійснених робіт по об’єкту та використаних матеріалів.

Внаслідок цього підрядник безпідставно отримав з місцевого бюджету майже 300 тис. грн.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно фізичної особи-підприємця. Йому інкриміновано привласнення чужого майна, яке було ввірене особі та підроблення офіційних документів (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 358 КК України).

Підряднику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *