ОСТАННІ НОВИНИ

Дрони на передову

Новини компаній

|

Працівники Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області зібрали кошти на дрони для українських захисників.

Збір ініціював профспілковий комітет служби, зокрема голова профспілки Петро Гнилянський.

«В такий важкий для нашої країни час ми не можемо бути осторонь. Тому всіма силами разом ми зібралися, щоб допомогти нашим воїнам. Вважаємо, що це обов’язок кожного свідомого громадянина, тому пишаюся нашими працівниками, пишаюся нашим колективом і його злагодженістю», – прокоментував голова профспілки.

Зі слів керівника управління Євгена Баркита, разом зібрали чималу суму – 192 тисячі гривень.

«За ці кошти нам вдалося придбати 12 дронів. Також до нашого збору долучилися підприємці, тому привезли продукти харчування: фрукти, воду, солодощі, супи, м’ясо тощо. Все це ми разом зі священниками привезли нашим хлопцям з 80 ОДШБ, які знищують ворога на Донецькому напрямку. Дякую усім людям, які долучилися до збору, ви зробили й справді добру справу і доклалися до спільної перемоги», – прокоментував він.

Зі слів Баркита, до цього часу кожен з працівників управління допомагав в міру своїх можливостей, такий великий збір і поїздка на схід України відбулися вперше.

«Окрім того, ми плануємо долучатися також і до проєкту президента «Армія дронів». Сьогодні це наш обов’язок», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *