ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині звільнили водія маршрутки, який закрив рушником валідатор

Олег Дерев'янко

|

У Львівській області звільнили водія одного з маршрутів на автостанції «Західна», який закрив рушником валідатор. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

Від початку 2024 року у Львівській області працюють мобільні групи які контролюють роботу забезпечення водіями громадського транспорту безперебійної роботи АСООП (Автоматизована система обліку оплати проїзду). До складу цих груп входять працівники департаменту дорожнього господарства та представники ТОВ «Смарт-Тикет-Технолоджи».

Напередодні у ході чергової перевірки на автостанції «Західна» робоча група зафіксувала транспортний засіб одного з міжміських автобусних маршрутів Львівщини. Водій прикрив валідатор рушником. Коли представники робочої групи виявили порушення, водій відмовився надавати пояснення.

«За грубе порушення трудової дисципліни керівництво автотранспортного підприємства ухвалило рішення щодо звільнення водія цього міжміського автобусного маршруту», – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Реагуючи на інцидент, департамент зобов’язав перевізника надати пояснення та вжити відповідних заходів реагування. Також провести додаткові інструктажі з усіма водіями підприємства щодо неухильного дотримання Правил перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Нагадаємо, що на початку року звільнили водія одного з маршрутів, який озвучив недостовірну інформацію щодо роботи е-квитка. Мова йде про водія автобусного маршруту №709 Львів АС «Західна» – Ільник, який обслуговує перевізник ПП «Тур-Авто».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *