ОСТАННІ НОВИНИ

Задушив подушкою. У Львові затримали киянина за підозрою у вбивстві жінки

Андрій Котенський

|

Поліцейські затримали киянина за підозрою у жорстокому вбивстві жительки Миколаєва. Тіло жертви виявили у її орендованому помешканні у Львові. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, під час конфлікту зловмисник завдав своїй жертві кількох ударів руками по голові, потім задушив подушкою та втік з місця події.

«5 квітня близько 18.00 на оперативну лінію 102 звернулась 58-річна львів’янка. За словами заявниці, у квартирі в одному з будинків на площі Святого Теодора у Львові, яку вона здавала в оренду, вона виявила тіло орендарки – 51-річної жительки міста Миколаїв, без ознак життя», – йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. На тілі жінки виявили сліди насильницької смерті, а саме – задушення.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінального аналізу та кінолог зі службовим собакою. Вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 29-річний мешканець Києва. Також встановлено, що ввечері 4 квітня між затриманим та загиблою виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жертві кількох ударів руками по голові, потім задушив подушкою та втік.

За умисне вбивство чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває, за рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *