ОСТАННІ НОВИНИ

Мільйон доларів у голови ВЛК. У справі затримали військового ТЦК

Андрій Котенський

|

Працівниками СБУ у ході слідчих дій по справі ексочільника Чернігівської обласної ВЛК Ігоря Кодовбецького, в квартирі якого виявили майже 1 млн дол., було затримано військовослужбовця Чернігівського обласного ТЦК та СП, повідомляє Оперативне командування Північ.

Працівника ТЦК затримано зп підозрою у вчиненні ним кримінальних правопорушень.

«По ньому триває досудове слідство, військовослужбовець перебуває під вартою.

Керівництво та особовий склад оперативного командування «Північ» категорично засуджують протиправні вчинки та всебічно сприятимуть проведенню розслідування. Крім того, у Чернігівському обласному ТЦК та СП призначено службове розслідування з метою з’ясування всіх обставин події», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, у лютому 2024 року під час обшуків у колишнього голови Чернігівської обласної ВЛК виявили майже 1 мільйон доларів США. Деснянський районний суд Чернігова відправив підозрюваного під варту без можливості внесення застави. Наразі відомо, що затриманий працював головою обласної ВЛК до літа 2021 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *