ОСТАННІ НОВИНИ

У листопаді на Львівщині нарахували понад 12 тисяч безробітних

Ольга Денисяка

|

Станом на 1 листопада 2019 року на Львівщині налічувалося 12 600 безробітних, що на 200 менше порівняно з минулим роком. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівського обласного центру зайнятості.

 

Серед тих, хто шукав роботу, 62% становили особи з вищою освітою, 28% закінчили професійно-технічні навчальні заклади, 10% – загальноосвітні школи. За статтю переважали жінки (59%).

«На початку цього місяця в області налічувалося 8426 пропозицій роботи, у тому числі 6085 – для робітників, 1477 – для службовців, 864 – для тих, хто не мав професії та спеціальної підготовки», – повідомила заступник директора Львівського обласного центру зайнятості Оксана Іванчук.

За її словами, наприкінці жовтня кількість безробітних на вільне місце праці становило один до одного. Проте зафіксований дефіцит кадрів на на представників робітничих професій.

Майже чверть безробітних в області (24%) були клієнтами Львівського міського центру зайнятості, ще 20% – Самбірського та Стрийського центрів зайнятості, Старосамбірської та Турківської філій ЛОЦЗ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *