ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться благодійна рожева вечірка на підтримку жінок, які борються з раком грудей

Вероніка Рой

|

У четвер, 24 жовтня, у Львові о 18:30 год. у FESTrepublic, що на вул. Старознесенській, 24, у рамках всесвітнього місяця боротьби з раком грудної залози відбудеться рожева вечірка «В ніжності сила». Захід має на меті підтримати онкоодужуючих жінок, які зіштовхнулися з хворобою та подарувати їм вечір позитивних емоцій, музики, танців та подарунків. Про це у Facebook повідомляє львівська онкоспільнота «Жити зараз», яка організовує захід.

 

«Найголовніше у цій вечірці – це донести суспільству всю важливість захворювання та привернути увагу жінок проходити щорічно УЗД або мамографію молочних залоз. Адже доведено, що діагностика на ранній стадії – це вже шанс на перемогу, а профілактика та лікування допомагає зберегти здоров’я та життя жінці», – наголошують організатори.

Крім цього, рожева вечірка «В ніжності сила» – це також можливість підтримати морально та фінансово Лілію Грицай, яка зараз проходить лікування раку молочної залози. Під час заходу Ліля презентуватиме фотопроєкт – історія про рак «7 емоцій шляху». Під час заходу  можна буде придбати хустини, створені першим інклюзивним ательє в Україні «Lady Di atelier». З продажу кожної хустини 100 грн піде на лікування онкоодужуючої Лілії Грицай.

В програмі рожевої вечірки: конкурси та подарунки від ведучої, фото та відеопроєкти, запальна зумба, виступи артистів, приємна музика, смачне пригощення та неформальне спілкування.

Дрес-код: зручний одяг з елементами рожевого.

Вхідний квиток: благодійний внесок від 50 грн. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/fJZ5xPyzFKNRvt4C8

Також, як повідомила засновниця проєкту Час історій з Іриною Снітинською, бізнес-леді, засновниця школи риторики і ораторства «Аґрус» Ірина Снітинська, для заходу шукають фотографів, декораторів, волонтерів, візажистів, а також тих, хто допоможе нам закрити наступні матеріальні потреби:

  • Частування: торт, випічка, фрукти, канапки, вода питна.
  • Фотозона.
  • Боксерські рукавиці рожевого кольору для фотосесії.
  • Біла банерна тканина для проектора.
  • Рожевий папір гофре.
  • Одноразовий посуд.
  • Подарунки для розіграшу в лотереї.
  • Можна перерахувати просто посильну суму.

Більш детальнішу інформацію можна отримати тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *