ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Донбасі поранення отримав один український захисник

Юлія Шпак

|

Минулої доби внаслідок бойових дій один наш військовослужбовець зазнав поранення внаслідок ворожого обстрілу позицій українських захисників поблизу Кримського. Стан  здоров’я військовослужбовця характеризується як задовільний. Його було доставлено до військового мобільного шпиталю у Сєвєродонецьк. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі Нацбезпеки України.

 

Луганський напрямок

Упродовж 3 червня на зафіксовано 6 прицільних ворожих обстрілів.

У переважній більшості противник вів провокаційні обстріли із застосуванням піхотної зброї, зокрема гранатометів різних типів та кулеметів. Ці обстріли було зафіксовано в районі н.п. Кримське, Південне, Золоте, Новолуганське, Зайцеве.

Донецький напрямок

Вчора знову спостерігалася ворожа активність. Тут зафіксовано 21 прицільний обстріл з боку противника.

Так, в бік оборонців Гнутового ворог випустив декілька снарядів з артилерії калібру 122 мм. Окрім цього, міномети 120 – го калібру противник застосовував в районі н.п. Новотроїцьке та Лебединське. Окрім того, близько 15 мін калібру 82 мм, бойовики російсько-окупаційних військ випустили біля Авдіївки та Гнутового.

Непоодинокі ворожі вогневі провокації зафіксовано також в районі н.п. Широкине, Тарамчук, Мар’їнка Водяне, Новотроїцьке, Авдіївка, Красногорівка, Гнутове, Миколаївка, Павлопіль, Лебединське. Ввечері поблизу Водяного ворог вів вогонь з озброєння БМП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *